Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ο προπονητής του Αιόλου Χρήστος Γιαννίτσαρης στον Οver Fm


 

Την Κυριακή 18/7 το πρωί o προπονητής της ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας του Αιόλου Χρήστος Γιαννιτσάρης είχε την τιμή να φιλοξενηθεί τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Σούτου, στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας Overfm 104,9.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των ακαδημιών του Συλλόγου , στη συνεργασία της με το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού και στα μελλοντικά σχέδια του.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην άριστη συνεργασία με το Δίκτυο των Πράσινων Σχολών, που ακόμα και την περίοδο της πανδημίας η επικοινωνία ήταν διαρκής μέσω τηλεδιασκέψεων, αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία SPORTTEAM του Κώστα Αλάσσα, η οποία και έχει υπό την εποπτεία της το όλο project.

Αναφέρθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια, τόσο του Δήμου Καρπενησίου, όσο και της Περιφέρειας στην προσπάθειά της.

Τέλος σημειώθηκε και ο στόχος του Αιόλου να πλαισιώσουμε την πρώτη ομάδα στο άμεσο μέλλον με παίκτες από τις Ακαδημίες , αρκετοί εκ των οποίων μέσω των πετυχημένων οργανωμένων camp που έχουν την πραγματοποιηθεί, έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους κορυφαίους όλου του δικτύου, στο ειδικό προπονητικό σεμινάριο που γίνεται σε ετήσια βάση στο Μουζάκι.Δείτε αναλυτικά εδώ και ακούστε τη συνέντευξη: http://aiolosfc.gr/%ce%bf-%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82-fc-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-overfm-1049/