Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Η Super League 2 επιλέγει Καρπενήσι


Μόλις τέσσερις ομάδες της Super League 1 παρέμειναν αποκλειστικά στην Ελλάδα για προετοιμασία. Πρόκειται για τον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό που επέλεξαν το Καρπενήσι, τον Ιωνικό τον Βόλακα Δράμας και τον ΠΑΣ Γιάννινα τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο έκανε η ΑΕΚ, ο Βόλος στην Πορταριά και στα 3-5 Πηγάδια ο Άρης.

Όσον αφορά τη Super League 2 προετοιμασία στο Καρπενήσι έχουν «κλείσει» ήδη οι: Λάρισα, Τρίκαλα, Χανιά, Σαντορίνη, Λεβαδειακός, Αιγάλεω και Ολυμπιακός Βόλου.  Λόγω συνωστισμού στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου η Καλαμάτα στράφηκε στην Πορταριά και όχι στην πόλη μας, ενώ πιθανή είναι η έλευση και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

 

Αναλυτικά οι ομάδες της Super League 2 (2021-2022)

ΑΕΛ, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Χανιά, Διαγόρας, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, ΟΦ Ιεράπετρας, Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Τρίγλια (Ηρακλής), Αλμωπός Αριδαίας, Καλαμάτα, Ρόδος, Επισκοπή, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κηφισιά, Ηρόδοτος, Ορφέας Ξάνθης, Ολυμπιακός Β, ΠΑΟΚ Β, ΑΕΚ Β και Παναθηναϊκός Β.

 

σ