Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Στο Καρπενήσι και πάλι η προετοιμασία της Α.Ε. Μυκόνου

 

Στη Μύκονο το τουριστικό ρεύμα και η διασκέδαση αναγκαστικά κατέβασαν… ταχύτητα λόγω των αυστηρών μέτρων που επιβλήθηκαν στον νησί λόγω της έξαρσης το κρουσμάτων, στην ποδοσφαιρική ομάδα όμως ανεβάζουν στροφές ενόψει της νέας σεζόν.


Για την ΑΕ Μυκόνου λοιπόν η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική. Ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς, μπορεί να έχει το βάρος της διαχείρισης της κρίσης στο νησί, αφού είναι αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας όμως γνωρίζει καλά ότι πρέπει να κλείσει αρκετά ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά.

Έτσι μετά τον Μπανούση που αποτελεί ήδη παρελθόν αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες την ίδια διαδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσουν τα αδέλφια Μπαλωμένου, ο Ντόγος ενώ οι δυο νεαροί Καλογεράς και Μπουρντένης θα μετακομίσουν Αθήνα για σπουδές.

Από την άλλη πλευρά σίγουρες θεωρούνται οι προσθήκες των γνώριμων στο μυκονιάτικο στρατόπεδο Σερέπα και Ντουσάι, ενώ στο νησί των ανέμων θα συνεχίσει και ένας Σέρβος που έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα. Όσον αφορά άλλες μεταγραφές θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και ένας στόπερ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές με παίκτες που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις.

Για το θέμα του προπονητή πολύ πιθανή είναι η παραμονή του Σάκη Τσιώλη στη θέση του τεχνικού συμβούλου, κάτι που σημαίνει ότι αν συμβεί θα συνεχίσει και ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης ως προπονητής της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 6 Αυγούστου με τις προπονήσεις να ξεκινούν στις 9 του ίδιου μήνα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί (όπως και πέρυσι) στο Καρπενήσι όπου θα παραμείνει από τις 17 έως τις 31 Αυγούστου.

Πηγή: www.sportcyclades.gr