Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Γ’ Εθνική : Οι σημαντικές αναβαθμίσεις που φέρνουν αλλαγές στις έδρες πολλών ομάδων


Στην προκήρυξη της Γ’ Εθνικής η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει μια γενική αναβάθμιση του πρωταθλήματος και είναι καλό να σταθούμε σε μερικές από αυτές, αφού απαιτούνται σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν και να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να τα χρησιμοποιήσουν.

Πάμε να δούμε μερικές σημαντικές αλλαγές :

α. Όλα τα γήπεδα θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά απινιδωτή αλλά και άλλον ιατρικό εξοπλισμό , ώστε να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες εφόσον απαιτηθεί.

β. Στα αποδυτήρια των διαιτητών θα πρέπει να υπάρχει γραμμή internet, ηλεκτρονικός υπολογιστής αλλά και εκτυπωτής με σκάνερ. Εφόσον διαπιστωθεί από τον παρατηρητή ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, θα επιβάλλεται 200 ευρώ πρόστιμο στη γηπεδούχο ομάδα

γ. Για να πάρει αδειοδότηση ένα γήπεδοα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 500 θέσεις καθήμενων θεατών και με ειδικό διαχωρισμό για τους φιλοξενούμενους. Επίσης η εξέδρα των φιλοξενούμενων, θα πρέπει να είναι προσβάσιμη από διαφορετική είσοδο από εκείνη στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι θεατές της γηπεδούχου ομάδας.

‘Όπως γίνεται κατανοητό, αρκετές ομάδες θα χρειαστεί να αλλάξουν την έδρα τους αφού τα γήπεδα τους δεν εξυπηρετούν τις παραπάνω αλλαγές. Μια από αυτές όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι και ο Διαγόρας, ο οποίος «μετακομίζει» στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.

Πηγή: www.patragoal.gr