Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για δυο αθλητικές εγκαταστάσεις


 

Με ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός γνωστοποιεί σχετικά με τις εγκαταστάσεις του Καρπενησίου (Γήπεδο Γυμνασίου και γήπεδο τένις στο Κεφαλόβρυσο) : 
"Συνεργαστήκαμε με τον Δήμο Καρπενησίου, υπογράψαμε τη σχετική προγραμματική σύμβαση και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση έργου προϋπολογισμού 395.000 €.
Στόχος μας είναι ο  εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων  που βρίσκονται  στο χώρο του Γυμνασίου Καρπενησίου, καθώς και του δημοτικού γηπέδου  τένις στην περιοχή  «Κεφαλόβρυσο».

Με την παρέμβασή μας, στηρίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, τον οποίο προάγουμε οργανωμένα στην Π.Ε. Ευρυτανίας. Παράλληλα, όμως, δίνουμε και ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να επιστρέψουν τα παιδιά μας στα γήπεδα, μετά από την περίοδο της καραντίνας."

 Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιος τονίζει:

 "Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Καρπενησίου»,προϋπολογισμού 395.000 €.

•Με το συγκεκριμένο έργο ανακαινίζουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο Κεφαλόβρυσο με την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά και ολοκληρώνουμε  τις εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καρπενησίου, με εργασίες υποδομών στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, με προμήθεια και τοποθέτηση Tartan και συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και με εργασίες διαμόρφωσης στίβου, ώστε να μπορούν στο συγκεκριμένο χώρο να φιλοξενούνται τόσο αγώνες ερασιτεχνικού αθλητισμού όσο και μαθητικοί αγώνες ποδοσφαίρου και στίβου."