Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά του Αιόλου στη Θεσσαλία

 

Αθλητές της ακαδημίας του Αιόλου βρέθηκαν στο Μουζάκι Καρδίτσας και στον Πύργο Τρικάλων, έλαβαν μέρος στο καμπ αξιολόγησης των ακαδημιών της σχολής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, συμμετέχοντας και στο 2ο τουρνουά ακαδημιών "Κώστας Λιούλιος" (9-11 Ιουλίου). Πρόκειται για τους ακόλουθους έξι ποδοσφαιριστές : Γιάννη Πιστιολη, Παντελή Γιαννιώτη, Θοδωρή Αθανασοπουλο, Θανάση Καρφη και τους νεαρότερους Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο και Νίκο Σιταρά. Τα παιδιά συνόδεψαν ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς, ο προπονητής Χρήστος Γιαννίτσαρης και ο Γενικός Αρχηγός και υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.

Να τονιστεί πως στον Πύργο βρέθηκε ο γνωστός Έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης, για να παρακολουθήσει τον γιο του που συμμετείχε με την σχολή του Αμαρουσίου. 

Η σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επισημαίνει: 

"Συνεχείς δράσεις αξιολόγησης που σκόρπισαν χαμόγελα!

Έναν μήνα γεμάτο δράσεις ζει η Πράσινη οικογένεια όπου σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τριήμερα γεμάτα χαμόγελα και πολλή δράση.
Με έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας και τον Πύργο Τρικάλων τα έμπειρα τεχνικά και επιστημονικά στελέχη του Πράσινου Δικτύου (σε άμεση και αγαστή συνεργασία με όλο το τεχνικό προσωπικό των Πράσινων Σχολών που συμμετείχαν σε όλες τις διαδικασίες) πραγματοποιήσαν διαρκείς προπονήσεις και μετρήσεις αξιολόγησης σε διάφορα ηλικακά γκρουπ των Πράσινων Σχολών με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση τους.
Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες Σχολές ανά την Ελλάδα τριήμερα επιστημονικά/αξιολόγησης camp όπου τα στελέχη του Πράσινου Δικτύου μέσα από τις προπονήσεις που πραγματοποίησαν, έδωσαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές της κάθε Πράσινης Σχολής την ευκαιρία να αντλήσουν πολλές γνώσεις και πολλά χαμόγελα!
Οι επισκέψεις και οι δράσεις του Πράσινου Δικτύου, σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να μοιράσουν πολλά χαμόγελα αλλά και περαιτέρω εκπαίδευση!

Το goaltrikala.gr αναφέρει: 

"Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου. Οι Τρικαλινοί συμμετέχουν στο Πράσινο Δίκτυο και τις τελευταίες τρεις μέρες η “καρδιά” του ποδοσφαίρου χτυπάει στον Πύργο με δεκάδες αναμετρήσεις οι οποίες συνοδεύτηκαν από στιγμές χαράς, διασκέδασης και εκπαίδευσης!
Ο πρόεδρος του ΑΟΠ, Αιμίλιος Χριστάκος ευχαρίστησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες, ΑΟ Πύργου, ΠΑΟ School Μαρούσι, Πεύκη, Σεπόλια, Φοίνικας Κέρκυρας, Ριζούπολη και Αίολος Καρπενησίου"

 Ο Αίολος από την πλευρά του τονίζει: 

" Σε τριήμερο αξιολόγησης αθλητών και φιλικών αγώνων μεταξύ των σχολών PSS συμμετείχαν αθλητές της Ακαδημίας μας που πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι και στον Πύργο Τρικάλων.. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπεύθυνους των σχολών για τη συνεργασία."




Πηγή: goaltrikala.gr