Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΕΠΟ: Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής (9/7)


Προκήρυξη τριετίας (2021-2024) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κατά την διάρκεια της σημερινής (Παρασκευή, 9 Ιουλίου) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τα μέλη της, ανάμεσα σε άλλα, αποφάσισαν και για το πλάνο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας των επόμενων ετών.

Συγκεκριμένα ενέκριναν την προκήρυξη τριετίας (!) για την οποία προβλέπεται από την περίοδο 2022-2023 σχηματισμός τεσσάρων (4) ομίλων των 18 ομάδων ο καθένας (συνολικά συμμετοχή 72 ομάδων).

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Ε.Ε./Ε.Π.Ο.:

Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Συζητήθηκαν και θα εισαχθούν, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, προς ψήφιση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. (19 Ιουλίου), παρατηρήσεις-παρεμβάσεις επί του προτεινόμενου από την FIFA και την UEFA σχεδίου του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Εγκρίθηκαν ο Πειθαρχικός Κώδικας, ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου, ο Κανονισμός Αδειοδότησης, ο Κανονισμός Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων, ο Κανονισμός Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου και ο Κανονισμός Ομάδων Β αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τριετούς διάρκειας (2021-2024), στην οποία προβλέπεται από την περίοδο 2022-23 ο σχηματισμός τεσσάρων ομίλων 18 ομάδων (συνολικά συμμετοχή 72 ομάδων).

Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, καθώς και του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην Άμμο.

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Δανία (3/9) και η διεξαγωγή σε γήπεδα της Αθήνας των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με την Γαλλία (17/9) και το Καζακστάν (21/9).

Πηγή: www.starsports.gr