Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ο 9ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης έρχεται τον Αύγουστο


Εννέα χρόνια μετά από την πρώτη διοργάνωση και παρά τις αντίξοες συνθήκες ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης επιστρέφει!

Στις 26 – 27 – 28 και 29 Αυγούστου 2021 σας περιμένει μια μοναδική ποδηλατική περιπέτεια 170 χιλιομέτρων (+5,130μ. / -5,127μ.) στα βουνά της Ρούμελης. Ο 9ος Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης διατηρεί ακλόνητα το βασικό χαρακτηριστικό του:

«Δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και υπόσχεται τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Άθλου Ρούμελης παρακολουθώντας προσεκτικά τις υγειονομικές εξελίξεις, συνέχισε με αισιοδοξία να σχεδιάζει και να προγραμματίζει τις δράσεις του Άθλου με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Έτσι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να υποδεχτεί παλιούς και νέους φίλους του για ένα συναρπαστικό 4ήμερο γεμάτο ποδηλασία, φύση και καλή παρέα!

Όλοι είναι νικητές! Σκοπός είναι η έκφραση της αγάπης για τη φύση και το ποδήλατο!

 

  • Ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης (www.athlosroumelis.com) είναι μια ετήσια αθλητική γιορτή που στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Αθλητισμός – Εθελοντισμός – Πολιτισμός. Με «όπλο» και κινητήριο δύναμη την συμμετοχή ποδηλατών και ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους, ο Άθλος Ρούμελης στοχεύει στην διοργάνωση μιας πρωτότυπης γιορτής για την ορεινή ποδηλασία διασχίζοντας τα πανέμορφα βουνά της περιοχής.
  • Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδηλάτη είναι 80 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα για την μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών, την μετακίνηση των συμμετεχόντων, τα έξοδα σίτισης (πρωινό & γεύμα, σνακ- εδέσματα στάσεων) και παροχής νερού. Για τους ποδηλάτες κάτω των 18 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  •  

    Διαβάστε το ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα και ετοιμαστείτε για την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής την 1η Ιουλίου!

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και ενημερώσεις!

    Επιμέλεια Τριαντάφυλλος Χαραλάμπους

    Πηγή:  irunmag.gr