Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Με μεγάλη συμμετοχή και οργάνωση το 2ο kick boxing summer camp

Το 2ο kick boxing summer camp που διοργανώνει ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Π.Ε. Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της ΠΟΚ είναι σε εξέλιξη (15-18 Ιουλίου), τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το event πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου για 2η φορά, μετά και το 2019, αφού πέρυσι αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του covid-19.

Συμμετέχουν συνολικά 75 αθλητές οκτώ σχολών από: Καβάλα, Αθήνα, Ορμυλία, Σιθωνία, Λαμία και Μακρακώμη. Ξεχωρίζει το όνομα του διακεκριμένου διεθνή ρέφερι της ΠΟΚ Θοδωρή Θεοδωρακάκου και της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Α.Σ. Ευρυτανίας Σεμέλης Ζαρμακούπη. Οι μισοί αθλητές είναι μέλη της Εθνικής ομάδας με σπουδαίες  διακρίσεις, όπως και όλοι οι προπονητές .

Όπως μας τονίζει ο εμπνευστής του camp και εκ των προπονητών του διοργανωτή συλλόγου Σταύρος Ζαρμακούπης βασικός στόχος είναι η προετοιμασία για τα Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν το Φθινόπωρο.

Η διοργάνωση συνδυάζεται εκτός από τις διπλές προπονήσεις, sparring και με παράλληλες δραστηριότητες (Τοξοβολία, paintball, πεζοπορίες, ξεναγήσεις, σχοινοδρομίες), με κύριο μέλημα την γνωριμία με τις Ευρυτανικές ομορφίες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) πραγματοποιήθηκε μάλιστα σε μια άψογη εκδήλωση από τους «οικοδεσπότες» Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη στον χώρο του αθλητικού κέντρου τελετή απονομών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιού, του Αντιδημάρχου αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη και της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Εύης Κονιαβίτη.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ευρυτανίας Κώστας Κονιαβίτης απένειμε τιμητικά πλακέτα στον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Άρη Τασιό, ενώ ο διεθνής ρέφερι Θοδωρής Θεοδωρακάκος παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη την αναμνηστική πλακέτα του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη. Εν συνεχεία ο Σταύρος Ζαρμακούπης βράβευσε τον Θοδωρή Θεοδωρακάκο.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν από τους: Σταύρο Ζαρμακούπη και Κώστα Κονιαβίτη στους προπονητές του καμπ: Ηλία Ασπιώτη (Α.Σ. Ίωνες), Τάσο Χατζηιωαννίδη («Αλέξανδρος ο Μέγας»), Παναγιώτη Μαυραειδή (Α.Σ. Φωκέας), Παναγιώτη Σταμέλο (ΑΚ Πολεμικών Τεχνών Λαμίας), Ιωακείμ Τσικούρη (Μαχητές Σιθωνίας), Γιώργο Χαλκίδη (BG Kickboxing Academy) , Παντελή Τζαφέρη (K.O. Gym Ασπροπύργου) και Δημήτρη Μπλάτσιο (Μάχη Μακρακώμης), ενώ η Εύη Κονιαβίτη  χάρισε στον καθένα εκ μέρους της Π.Ε. Ευρυτανίας από μια αναμνηστική τσάντα του Κέντρου Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας.







































 

 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος