Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

1ο τουρνουά Foot Tennis-Ποδοτέννις "Μάρκος Μπότσαρης" στο Καρπενήσι


Τουρνουά ποδοτέννις με την ονομασία "Μάρκος Μπότσαρης" θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι 4 με 6 Αυγούστου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 3 Αυγούστου, ημέρα της κλήρωσης. 

Το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

Με ιδιαίτερα χαρά σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά Foot Tennis-Ποδοτέννις «Μάρκος Μπότσαρης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Καρπενησίου και το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου.

Διοργανωτής σύλλογος είναι η ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων, ενώ η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, τον ΟΠΑΣΤΕ – Π.Ε. Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους. Το τουρνουά θα αφιερωθεί στον ήρωα μας Μάρκο Μπότσαρη, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: «Ευρυτανικά Νέα», «Ευρυτανικός Παλμός», «Ράδιο Καρπενήσι 97,5», «Stoxos Fm 104,9» evrytaniasport.gr, evrytanika.gr., sportsup.gr και Star Kεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΓΓΑ που ισχύει για τη συγκεκριμένη περίοδο και λόγω της φύσης του αθλήματος (Χαμηλής επικινδυνότητας), προβλέπεται η διενέργεια self test των αθλητών από την προηγούμενη ημέρα των αγώνων και η προσκόμιση του αποδεικτικού διενέργειας στους διοργανωτές.

Με την ευκαιρία απευθύνουμε κάλεσμα σε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν με οποιοδήποτε τρόπο ή να συμβάλλουν στη διοργάνωση να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης (Τα στοιχεία επικοινωνίας αναγράφονται παρακάτω).

Το ποδοτέννις

Μπορεί ως όρος (σ.σ. Ποδοτέννις) να είναι στους περισσότερους άγνωστος, ωστόσο παρόμοια τουρνουά είναι εξαιρετικά διαδεδομένα σε χώρες του εξωτερικού. Στην Ελλάδα, μετά την πρώτη διοργάνωση της Βέροιας το 2016 ακολούθησε σωρεία εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις όπως τη Νάουσα, το Άργος, το Ναύπλιο, την Καστοριά, το Βραχάτι Κορινθίας και την Καβάλα.Και αυτό γιατί στη χώρα μας, το ποδοτέννις είναι πολύ διαδεδομένο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές (κυρίως), με τους προπονητές μάλιστα να το εντάσσουν τις περισσότερες φορές ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην προπόνηση, ως τον πλέον ιδανικό τρόπο για να εξασκείται η ταχύτητα, η οξυδέρκεια και η ακρίβεια.

Η διοργάνωση

- Χρονική διάρκεια διοργάνωσης : 4-6 Αυγούστου 2021 (Τετάρτη-Παρασκευή, 18:00-23:00)

- Συμμετοχές ανεξαιρέτως ηλικίας, φύλου και περιοχής. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τουλάχιστον 3 άτομα (Δυο βασικούς και έναν αναπληρωματικό). Απαραίτητη η ονομασία.

- Προβλέπεται ξεχωριστή διοργάνωση για ακαδημίες, με στόχο τη γνωριμία του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Στο αγωνιστικό επίπεδο θα λάβουν μέρος αθλητές άνω των 14 ετών.

- Δεν προβλέπονται έσοδα, ενώ τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά από χορηγούς

-Προβλέπονται τρόπαια και μετάλλια στις τρεις νικήτριες ομάδες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται με τους ακόλουθους τρόπους από τις 19 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, παραμονή των αγώνων και ημέρα της κλήρωσης:

1) Με μήνυμα τη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook ( https://www.facebook.com/1%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC-Foot-Tennis-%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9-103243835375503 )

2) Με τηλ. η Sms στον υπεύθυνο διοργάνωσης Δημήτρη Κολλημένο (6981759544) ή στo e-mail dimkolli@hotmail.com ή κατόπιν επικοινωνίας με τον ίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.