Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Stoiximan Master: Δύο νικητές μοιράστηκαν τα 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Γαλλία-Ελβετία!


Το Stoiximan Master έφτασε στο Euro και συναρπάζει, μοιράζοντας σε κάθε βραδινό ματς του ευρωπαϊκού εντελώς δωρεάν* 10.000€!

Το παιχνίδι είναι πολύ απλό και εντελώς δωρεάν*. Καλείσαι να προβλέψεις το τελικό σκορ συγκεκριμένου αγώνα και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος. Αν οι δύο επιλογές σου είναι σωστές, μοιράζεσαι το ποσό των 10.000€ με όσους έκαναν ακριβώς τις ίδιες προβλέψεις.

Κάπως έτσι, δύο μέλη της Stoiximan κέρδισαν από 5.000€ εντελώς δωρεάν* στο… τρελό Γαλλία-Ελβετία. Οι δυο τους ήταν οι μόνοι που επέλεξαν ως τελικό σκορ το 3-3 και ως πρώτο σκόρερ του ματς τον Σεφέροβιτς, έτσι μοιράστηκαν τις 10.000€.

Μία ημέρα νωρίτερα, στο Βέλγιο-Πορτογαλία βρέθηκαν 4 νικητές που πήραν από 2.500€, ενώ φυσικά υπάρχουν και αναμετρήσεις με περισσότερους νικητές όπως στο 0-0 του Ιταλία-Αυστρία που βρήκαν 892 μέλη.

Το ρεκόρ του Euro πάντως ανήκει στο μέλος της Stoiximan που ήταν ο μόνος που βρήκε το Ιταλία-Ελβετία με αποτέλεσμα να κερδίσει εντελώς δωρεάν*... 20.000€! Και αυτό γιατί μία ημέρα νωρίτερα δεν υπήρξε νικητής στο Γαλλία-Γερμανία με αποτέλεσμα το δεκαχίλιαρο να προσφερθεί στο επόμενο ματς.

Όσο για τα επόμενα Master; Την Τρίτη (29/6) προβλέπεις το Σουηδία-Ουκρανία, την Παρασκευή (2/7) το Βέλγιο-Ιταλία, το Σάββατο τον βραδινό προημιτελικό (22:00) και στη συνέχεια ακολουθούν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός!

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Σουηδία-Ουκρανία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.