Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Δεν πέτυχε τον στόχο της ανόδου το Καρπενήσι Futsal


Σε μια χρονιά ιδιαίτερων συνθηκών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο φινάλε σε μορφή υγειονομικής «φούσκας» σε δυο διήμερα το Καρπενήσι Futsal δεν κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Futsal Super League και έτσι θα αγωνίζεται και τη νέα σαιζόν στην ίδια κατηγορία (Futsal League).

Η σαιζόν άρχισε με μεγάλη νίκη-πρόκριση στο κύπελλο επί της Αναγένννησης Θρακομακεδόνων και συνεχίστηκε με νικηφόρα πρεμιέρα στη Β΄ Εθνική επί του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού. Τη 2η αγωνιστική οι Ευρυτάνες του Δημήτρη Αντωνίου γνώρισαν βαριά ήττα από τους Θρακομακεδόνες. Εν συνεχεία η αγωνιστική δράση διακόπηκε για περίπου επτά μήνες λόγω της πανδημίας του Covid-19, ενώ το Καρπενήσι έμεινε εκτός κυπέλλου άνευ αγώνος από τον Γ.Σ. Σαλαμίνας, καθώς δεν είχε δοθεί το «οκ» για τις προπονήσεις της Β΄ Εθνικής. Συνεπώς και τα δυο πρώτα ματς του πρωταθλήματος θεωρήθηκαν ως μη γενόμενα.

Τον Ιούνιο έγινε σε Λουτράκι και Καρπενήσι σε μορφή «φούσκας» το πρωτάθλημα με τη συμμετοχή των τεσσάρων από τις έντεκα ομάδες. Η ομάδα του Καρπενησίου δεν παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση και έμεινε στην 4η θέση, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Δίπλα στην ομάδα ήταν σε όλη τη δύσκολη χρονιά το συμβούλιο του συλλόγου, με τον Νίκο Κωστή να αποτελεί τον πρώτο Πρόεδρο του και τους: Κώστα Κονιαβίτη, Κώστα Αλαφροπάτη, Δημήτρη Κολλημένο και Βασίλη Κωστόπουλο να τον πλαισιώνουν, καθώς και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Παναγιώτη Καραγιάννη. Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ήταν ο Άγγελος Παχής, με τον Γιάννη Τσούκα να σημειώνει ένα λιγότερο.

 

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής

Πρωτάθλημα

Κανονική Διάρκεια

Καρπενήσι Futsal-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού 9-1

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal 5-1

 

 1Η φάση Final 4 (Λουτράκι)

Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Καρπενήσι Futsal 3-2

Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 3-5

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Ψυχικού 7-4

 

2η φάση Final 4 (Καρπενήσι)

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal 5-5 (5-4 πέναλτι)

Α.Ε. Ψυχικού-Καρπενήσι Futsal 6-4

 

Κύπελλο

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal 5-6

 

Οι σκόρερ της ομάδας

9 γκολ: Άγγελος Παχής

8 γκολ: Γιάννης Τσούκας

4 γκολ: Σάκης Τσιλίκας

3 γκολ: Τόλης Ντέλος

2 γκολ: Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, Φώτης Ζαχαράκης

1 γκολ: Γιώργος Μαντέκας, Δημήτρης Κατσαδούρος

*1 αυτογκόλ (Μύρωνας Μαρτάκος)

 

Αγωνίστηκαν και οι: Βασίλης Δόσης, Γιώργος Καλύβας, Φώτης Μακρής, Αλέκος Οικονόμου, Θωμάς Τσίπρας, Γιάννης Φλωράκης, Κώστας Μπουμπουρής, Πάνος Αζακάς, Μάκης Κωστής και Μάριος Πατρώνης. Εκτός έμεινε λόγω τραυματισμού ο Στάθης Φακίτσας.