Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Καρπενήσι Futsal 3-2

Πρεμιέρα με το «αριστερό» για το Καρπενήσι Futsal, που ηττήθηκε με 3-2 στο φινάλε από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Η αναμέτρηση που είχε διάρκεια 30 λεπτά διεξήχθη το Σάββατο 5 Ιουνίου και ώρα 7 στο Sportcamp Λουτρακίου και ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League. Οι δυο ομάδες επέστρεψαν σε αγωνιστική δράση μετά από επτά ολόκληρους μήνες, προσφέροντας ένα αρκετά δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι στο πλαίσιο το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο νεανικός Πήγασος του Αυγουστίνου Κάτσαρη παίζοντας παθιασμένα έφτασε στην ολική ανατροπή και πήρε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος. Σκόραραν οι: Παναγιώτης Τσιακαλάκης, Ορέστης Μεχίλλης και Βασίλης Κάπρης.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος παρά την υπεροχή του σε αυτό το διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε δυο φορές με μακρινές προσπάθειες από το νέο απόκτημα του, τον Τόλη Ντέλο. Η ήττα δεν κοστίζει στην παρούσα φάση κάτι στους Ευρυτάνες, καθώς οι αγώνες του Λουτρακίου θα κρίνουν την κατάταξη για τον επόμενο και τελικό γύρο που θα γίνει στο Καρπενήσι.

Για τη 2η αγωνιστική ο Πήγασος θα παίξει την Κυριακή στις 10 το πρωί με το Ψυχικό και οι Καρπενησιώτες με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

 

Στο Sportcamp Λουτρακίου

Οι τέσσερις αποστολές έχουν καταλύσει στο Sportcamp Λουτρακίου με την πρώτη φάση να διεξάγεται σε στυλ υγειονομικής «φούσκας».

 


Προεδρικές παρουσίες

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ Νίκος Αυλωνίτης, που βρίσκεται στο Λουτράκι. Κοντά στις προσπάθειες των ομάδων τους είναι και οι Πρόεδροι Νίκος Κωστής (Καρπενήσι) και Γιάννης Μαραγκός (Πήγασος). Από πλευράς Ευρυτάνων την αποστολή συνόδεψαν επίσης οι παράγοντες Κώστας Κονιαβίτης και Δημήτρης Κολλημένος, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης. Από πλευράς διοργανώτριας αρχής παρών είναι και ο ταμίας Νικήτας Τζιούβελης, Πρόεδρος της Αναγέννησης.

 


Με 11αδα το Καρπενήσι

Οι Ευρυτάνες που έπαιξαν με νέα εμφάνιση ταξίδεψαν στο Λουτράκι με αποστολή 11 ποδοσφαιριστών. Να τονιστεί πως οδηγός του λεωφορείου είναι ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Κρέντης Γρηγόρης Βαρσαμογιάννης, συμπαίχτης του Δημήτρη Αντωνίου στην Παλλαμιακή.

 


Μισός Ευρυτάνας


 

Ο ποδοσφαιριστής του Πήγασου Θανάσης Μποντιώτης (Φωτογραφία) έχει καταγωγή από τη Φουρνά Ευρυτανίας από την πλευρά της μητέρας του (Το γένος Κωστή).

 

Ντεμπούτο με δυο γκολ


 

Ο Τόλης Ντέλος (Φωτογραφία) πραγματοποίησε ντεμπούτο με την ομάδα του Καρπενησίου, σκοράροντας δυο φορές. Μάλιστα το ματς παρακολούθησε ο προπονητής του Φαλήρου και καλός φίλος του Ντέλου Δημήτρης Πολποτίνης.

 




Ισόπαλο ημίχρονο


 

Οι Ευρυτάνες άνοιξαν το σκορ στο 3΄ με τον Τόλη Ντέλο, για να ισοφαίσει στο 4ο λεπτό ο Παναγιώτης Τσιακαλάκης (Φωτογραφία) από θέση τετ α τετ. Ο Ντέλος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 1-2 στο 9΄, με τον Ορέστη Μεχίλλη πρώην παίχτη της Κόμπρας να «γράφει» το 2-2 στο 13΄. Δοκάρι είχε στο 1-2 ο Βασίλης Κάπρης.

 

Στην εκπνοή ο Πήγασος


 

Ό,τι δεν κατάφεραν να πετύχουν οι παίχτες του Καρπενησίου στην επανάληψη το πέτυχε ο Βασίλης Κάπρης, σημειώνοντας το τελικό 3-2 στο 29΄, φτάνοντας στην ολική ανατροπή στην «κόντρα». Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο 30΄ ο Μιχάλης Κοκκινίδης (Φωτογραφία) των νικητών. Ο Παναγιώτης Τσιακαλάκης είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

 

Κίτρινες Κάρτες

Τσιακαλάκης, Παχής,, Αζακάς

 

Συνθέσεις Ομάδων

Πήγασος (Αυγούστινος Κάτσαρης): Χαραλαμπίδης Ν., Τσιριγώτης, Κοκκινίδης, Μεχίλλης, Τσιακαλάκης (Νογκάρο, Μαργαρίτης, Χαραλαμπίδης Δ., Μποντιώτης, Κάπρης)

 

Κάρπενησι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Παχής, Ντέλος, Τσούκας, Κατσαδούρος (Δόσης, Μαντέκας, Μπουμπουρής, Αζακάς, Φλωράκης, Ζαχαράκης)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Ζησιμόπουλος& Γιώργος Σύρρος

Χρονομέτρης: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παρατηρήτης Διαιτησίας: Δημήτρης Σαχίνης

 




























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος