Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Πήρε παράταση για τον Ιούλιο η ψήφιση της ολιστικής μελέτης


Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 19 Ιούλιου και όχι στην τακτική Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου θα τεθεί προς ψήφιση μέσω του καταστατικού η περίφημη ολιστική μελέτη, επειδή όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ δεν υπήρξε επαρκής χρόνος διαβούλευσης.

Πράγματι, μέχρι την περασμένη Δευτέρα, στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν είχε διαβιβαστεί το προς έγκριση καταστατικό στο οποίο περιλαμβάνονται οι προσθήκες που έχουν γίνει βάσει της ολιστικής μελέτης.

Επομένως η Ε.Ε. που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε:

“Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 – 31/12/2022".

Πηγή: www.starsports.gr