Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Στο Καρπενήσι ο Νίκος Οικονόμου για το σπουδαίο μπασκετικό καμπ

 

Από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο μπασκετικό καμπ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου. 

Μια σπουδαία προσωπικότητα του αθλήματος και συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονόμου με το τεχνικό του τιμ θα μάθουν στα παιδιά βασικές τεχνικές της καλαθοσφαίρισης. Παράλληλα, θα φέρουν τα παιδιά σε επαφή με καταξιωμένους αθλητές και προσωπικότητες, που θα συμμετάσχουν στα καμπ.
Βασικός στόχος της αθλητικής διοργάνωσης είναι η αναζωογόνηση του αθλητισμού, μετά την πολύμηνη καραντίνα και τους περιορισμούς λόγω Covid-19, οι οποίοι στέρησαν από τα παιδιά την άθληση, την κοινωνικοποίηση και τη σωματική τους ανάπτυξη.
Το καμπ αρχίζει από το Καρπενήσι (Θα διεξαχθεί έως τις 7 Αυγούστου σε επτά διαφορετικά γήπεδα της Περιφέρειας) και οι ώρες διεξαγωγής του είναι: 9.30-13.30 (Πρωινό γκρουπ) και 17.00-21:00 (Απογευματινό γκρουπ). 
Την Κυριακή 27/6 οι 120 αθλητές και αθλήτριες 6-16 ετών που θα λάβουν μέρος υπεβλήθησαν σε rapid test, ενώ στο Καρπενήσι κατέφτασε ο Νίκος Οικονόμου, τον οποίο υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιαννης Σβερώνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αθλητισμού και παιδείας Κώστας Γαλάνης. 



                                                

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες : evrytanika.gr (Ζαλοκώστας Γιώργος, Τσώνης Ηλίας)