Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Στο Προεδρικό «τιμόνι» του Ερμή παραμένει ο Ευρυτάνας Φλώτσιος


Η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου θα ήθελε να ενημερώσει μέσω της παρούσας ανακοίνωσης πως μετά τις εκλογές που έλαβαν χώρα στις 14/06, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκλέγεται ξανά ο Φάνης Φλώτσιος με καταγωγή από την Πρασιά Ευρυτανίας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. Μετά την χθεσινή συγκρότηση σώματος από τα εκλεγμένα μέλη διαμορφώνεται ως εξής :

Πρόεδρος ΦΛΩΤΣΙΟΣ Θ , Αντιπρόεδρος ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘ , Γενικός Γραμματέας ΚΟΡΛΟΣ Θ , Έφορος Στίβου ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ , Ταμίας ΤΕΛΚΗΣ ΤΑΞ , Γενικός Αρχηγός ΚΑΝΕΛΟΣ Α , Μέλος ΜΑΜΑΛΗ Π , Μέλος ΛΑΘΗΡΑΣ Η , Μελος ΛΑΘΗΡΑΣ Σ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΑΣ Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ Γ ΠΑΛΟΥΚΗΣ Κ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Φάνης Φλώτσιος, δήλωσε μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που για δεύτερη φορά θα βρεθώ στην προεδρία του συλλόγου μας, του Ερμή Σχηματαρίου, της ομάδας που τόσο αγαπώ και με την οποία έχω δεθεί συναισθηματικά. Ο λόγος της χαράς μου είναι διπλός. Αφενός γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε το όραμα που έχουμε διαγράψει τα τελευταία δύο χρόνια, με απώτερο σκοπό να οδηγήσουμε τον Ερμή Σχηματαρίου εκεί που ονειρευόμαστε και να μετατρέψουμε το Σχηματάρι, σε μπασκετικό κέντρο. Αφετέρου, γιατί μέσω των εκλογών ήταν μια ευκαιρία και για εμένα να αφουγκραστώ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα, να δω ότι τα όνειρα και τα οράματα μας είναι κοινά για αυτό το σύλλογο και μπορούμε να συμπορευτούμε μαζί, για ένα λαμπρό μέλλον για τον Ερμή Σχηματαρίου. Λένε πως οι επιτυχίες κάνουν θόρυβο ,όμως κατά την γνώμη μου η σιωπή όταν υπογράφεται από αθόρυβους ουσιαστικους αγώνες , ο κροτος που δημιουργείται είναι μεγαλύτερος !!! Μια χούφτα ανθρωποι με μοναδικό συνοδοιπόρο το όραμα αρχίζουν να βαδίζουν από σήμερα μια πορεία βασισμένη στο ήθος ,και στην δίψα για δημιουργία !!! Όχι από αύριο, αλλά από σήμερα κιόλας σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε το έργο μας, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουμε τις καλύτερες και σύγχρονες ακαδημίες ,έχοντας ως πρώτο μέλημα τα παιδιά μας,Προκειμένου να δημιουργήσουμε μία ομάδα πρότυπο που θα λειτουργήσει ακριβώς όπως την ονειρευόμαστε .Στοχος ολων μας , ο Ερμής Σχηματαρίου, να γίνει ο Ερμής που θα μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της ελπίδας για ένα καλύτερο μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας και να γίνει η ομάδα όλων μας»