Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Νέες διακρίσεις για την ΑΛΑΚ-Πρώτος ο Τσιάκας στον Μαραθώνα


Με πέντε οδηγούς εκπροσωπήθηκε η ΑΛΑ Καρπενησίου στον 2ο Γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που έγινε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου στον Μαραθώνα. Για ακόμη μια φορά η Λέσχη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, κατακτώντας την πρωτιά στην κατηγορία Street Legal (31 συμμετοχές). Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσιάκας (Opel Ascona) με εντυπωσιακή και σταθερή οδήγηση έφτασε για πρώτη φορά στη σύντομη καριέρα του στην πρώτη θέση, διεκδικώντας με αξιώσεις το πρωτάθλημα, καθώς είναι 1ος στην κατάταξη μετά από δυο γύρους. Ο νικητής του πρώτου αγώνα στο Λουτράκι Γιώργος Θεοδωρογιάννης με Subaru Impreza και ο Γιάννης Παπαβασιλείου με ΒMW έμειναν στους «8», καταλαμβάνοντας την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα, κάνοντας πάρα πολύ καλή προσπάθεια.

Αντίστοιχα στην κατηγορία Pro (21 συμμετοχές) ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200sx και ο Πάνος Κίτσιος με Toyota Corolla έφτασαν έως τη φάση των «16». Ο Ράπτης ήταν 12ος και ο Κίτσιος 15ος, αφήνοντας πίσω δυνατούς οδηγούς σε μια αρκετά απαιτητική κατηγορία, στην οποία η Λέσχη μας εκπροσωπείται επάξια. 

Οι οδηγοί της ΑΛΑΚ συνεχίζουν τις επιτυχίες τους, με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του Καρπενησίου να ακούγεται σε Πανελλήνιο επίπεδο συνεχώς. Σημειωτέων η Λέσχη παραμένει εδώ και μισό χρόνο χωρίς «στέγη», γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της.