Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Εκπληκτική χαρακτηρίζει τη φιλοξενία του Καρπενησίου η ΠΕΠΣΣ

 






Με επιστολή της η ΠΕΠΣΣ ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Ευρυτανίας) και τον Δήμο Καρπενησίου για την καταλυτική συνεργασία για τους για τη διοργάνωση του Final 4 της Futsal League (12-13/6). Επιπλέον η Ένωση απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς την ομάδα του Καρπενησίου, χαρακτηρίζοντας την τέλεση των αγώνων και τη φιλοξενία εκπληκτική. Μάλιστα δια στόματος του Προέδρου Νίκου Αυλωνίτη και του Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιού υπάρχει η πρόθεση για καθιέρωση του Καρπενησίου για σπουδαίες διοργανώσεις στην Ελληνική σάλα.

Επιπρόσθετα, ο προπονητής του Πήγασου Αυγουστίνος Κάτσαρης και ο αρχηγός του Ψυχικού Δημήτρης Παναγόπουλος δήλωσαν στο κανάλι της ΠΕΠΣΣ εντυπωσιασμένοι από το διήμερο των αγώνων και τη φιλοξενία της Ευρυτανικής πρωτεύουσας.

 

Η επιστολή προς την ομάδα του Καρπενησίου:

«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την παρουσία σας στο Final-4 του πρωταθλήματος της Β’ Ανδρών Futsal League περιόδου 2020-2021, αλλά και για την πολύτιμη συνδρομή σας στην άψογη τέλεση των αγώνων. Τονίζουμε ότι η φιλοξενία όλων των τοπικών παραγόντων, Περιφερειακής Ενότητας, Δήμου, αλλά και του σωματείου σας, ήταν εκπληκτική, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για συνεργασία της ΠΕΠΣΣ με την τοπική κοινότητα.  Επιπλέον, το αγωνιστικό ήθος που επέδειξε το σύνολο της αποστολής σας κατά τη διάρκεια του διημέρου ήταν υψηλού επιπέδου και εντέλει η εικόνα που βγήκε προς τα έξω διαφήμισε το άθλημά μας»

 

Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός αναφέρει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το final-4 της Β´ Εθνικής futsal. Το Καρπενήσι κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και σαν περιοχή αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των υποδομών μας για αθλητικές διοργανώσεις. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία, τους συμμετέχοντες και τα παιδιά της ομάδας μας για την συνδρομή τους στην διοργάνωση.»