Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

1η συνεδρίαση δια ζώσης της ΕΠΣ Ευρυτανίας για το 2021


Μετά από περίπου 8 μήνες συνεδρίασε δια ζώσης η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Μαίου στις 5.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. 

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ένωσης μας Γιώργος Παπαντζίμας και τα στελέχη της εκτελεστικής επιτροπής: Νίκος Δροσίνης, Γιάννης Μαντζιούτας, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Βασίλης Στασινός και Σεραφείμ Κακιώρης. Απουσίαζε μόνο ο Άρης Τσιούνης. 

Αποφασίστηκε η ετήσια γενική συνέλευση των σωματείων -μελών της ένωσης μας να διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου, δυο μέρες νωρίτερα από την ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Ιουνίου.  Εκτός από τα καθιερωμένα θέματα της συνέλευσης θα υπάρξει και πρόταση προς ψήφιση από τα σωματεία για την απονομή του τιτλου επίτιμου μέλους της ΕΠΣΕ στον Διονύση Βονόρτα, ενός από τα ιδρυτικά μέλη της ένωσης και επί σειρά ετών γενικού γραμματέα της ΕΠΣ. 

Παράλληλα αποφασίστηκε να διεξαχθεί τουρνουά ακαδημιών το διάστημα 2 με 4 Ιουλίου, διοργάνωση η οποία τα τελευταία χρόνια επιφέρει σημαντική οικονομική βοήθεια στην ΕΠΣ και καταλήγει στα σωματεία του νομού μας μέσω της κάλυψης των εξόδων διαιτησίας.  

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό θέμα που συζητήθηκε είναι η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις από την ΕΠΣΕ. Ενδεικτικά υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία ενωσιακού γηπέδου στο αθλητικό κέντρο,  καθιέρωση του αθλητικού κέντρου ως μέρος προετοιμασίας των μικρών εθνικών ομάδων,  επιπλέον οικονομική ενίσχυση στα σωματεία του νομού μας, αλλά και η βελτίωση των υπάρχοντων γηπέδων της Δυτικής Ευρυτανίας  (Κερασοχωρίου, Γρανίτσας, Ραπτοπούλου) με την τοποθέτηση χλοοτάπητα και κατασκευής αποδυτηρίων. 


Φωτογραφία Αρχείου