Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Έρχεται στο Καρπενήσι η τελική φάση της Futsal League


Μια σημαντική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη διοργανώτρια αρχή. 

Συγκεκριμένα η ΠΕΠΣΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου θα διοργανώσει στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου τη 2η και τελική φάση του πρωταθλήματος της Futsal League, στην οποία θα συμμετάσχουν πλην της Ευρυτανικής ομάδας οι: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Α.Ε. Ψυχικού και Πήγασος Αγίας Παρασκευής. Από τις τέσσερις παραπάνω ομάδες θα προκύψει ο πρωταθλητής της Β΄ Εθνικής (2020-2021) και η ομάδα που θα κατακτήσει την άνοδο στη Futsal Super League.

Οι αποστολές θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία "Κυκλάμινο" και "Βίλλα Βιργινία", με την ΠΕΠΣΣ να ευχαριστεί την Περιφέρεια Ευρυτανίας για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε ότι η 1η φάση, από την οποία θα προκύψει η κατάταξη διεξάγεται στο Sportcamp Λουτρακίου το διήμερο 5 και 6/6 σε στυλ μίνι πρωταθλήματος. Kαι οι δυο φάσεις είναι φυσικά κεκλεισμένων των θυρών σε μορφή υγειονομικής "φούσκας", τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης έχει ως εξής:

Ημιτελικοί (Σάββατο 12 Ιουνίου)

17:00:1ος Ημιτελικός (1ος-4ος Α΄ Φάσης)

19:00: 2ος Ημιτελικός (2ος-3ος Α΄ Φάσης)


Τελικοί (Κυριακή 13 Ιουνίου)

15:00: Μικρός Τελικός (Ηττημένος 1ος Ημιτελικού-Ηττημένος 2ου Ημιτελικού)

17:00:Μεγάλος Τελικός (Νικητής 1ου Ημιτελικού-Νικητής 2ου Ημιτελικού)