Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΕΣΚΑΣΕ: ”Ξεκινούν τα πρωταθλήματα υποδομής. Τέλος για Α’ & Β’ κατηγορία


Με ανακοίνωση της η ΕΣΚΑΣΕ έκανε γνωστό σήμερα και επίσημα πως δεν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας Ανδρών, τα οποία και θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα, ενώ θα διεξαχθούν υπό συγκεκριμένους όρους οι κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων, επιβεβαιώνοντας όσα σας είχαμε γράψει από τις 14 Μαΐου (πατήστε ΕΔΩ).

Επίσης, δεν θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Ανδρών Γ, Γυναικών καθώς και το πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων, με τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες Ανδρών, να αγωνίζονται στις ίδιες κατηγορίες και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Τα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων, αποφασίστηκε να συνεχιστούν με συνοπτικές διαδικασίες και με δύο αγώνες/εβδομάδα, ενώ δεν θα υπάρχει καμιά ποινή για τις ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.

Όσες επιθυμούν να συνεχίσουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα, θα πρέπει να το έχουν κάνει γνωστό στην ΕΣΚΑΣΕ το αργότερο μέχρι τις 24 Μαΐου, ώστε να βγει το νέο πρόγραμμα και ο τρόπος διεξαγωγής των κατηγοριών, που θα ξεκινήσουν χρονικά με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ενώ στην πορεία θα ξεκινήσουν και οι κατηγορίες εφήβων-νεανίδων.

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΣΚΑΣΕ στην ανακοίνωση της.
Πηγή: www.stereabasket.gr