Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Με σπουδαία πρωτιά του Θεοδωρογιάννη η φετινή πρεμιέρα της ΑΛΑΚ


Το διήμερο 22 και 23 Μαΐου διεξήχθη στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος drift με την ΑΛΑΚ να εκπροσωπεί για ακόμη μια φορά πανάξια το Καρπενήσι, έχοντας συμμετοχή πέντε οδηγών. Η Λέσχη ξεκίνησε με μεγάλες επιτυχίες, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, διαφημίζοντας την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Street Legal ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης με Subaru Impreza ήταν εντυπωσιακός και έφτασε στην πρώτη θέση μεταξύ 33 συμμετοχών. Ο Κώστας Τσιάκας me Opel Ascona που εκκίνησε από την 15η θέση έφτασε στην 4η, γνωρίζοντας την ήττα στον μικρό τελικό. Με καλά περάσματα ο Γιάννης Παπαβασιλείου με BMW έφτασε έως την 8αδα.

Στην κατηγορία Pro ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200sx αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και δεν κατάφερε να περάσει στην 8αδα, ενώ ο Πάνος Κίτσιος με Toyota Corolla έμεινε και αυτός εκτός «8» παρά το καλό του πέρασμα. Ο 2ος αγώνας θα διεξαχθεί στις στον Μαραθώνα, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κατάκολο, Ζάκυνθο, ξανά Λουτράκι και ξανά Μαραθώνα.