Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Έτοιμο το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου να υποδεχθεί τις ομάδες για την προετοιμασία τους


Πανέτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες όλων των κατηγοριών όσον αφορά το ποδόσφαιρο αλλά και των υπολοίπων αθλημάτων για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία είναι το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος αθλητισμού  Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, μία από τις ομάδες που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ευρυτανική Πρωτεύουσα είναι ο ΠΑΣ Λαμία, ενώ γίνονται συζητήσεις και με άλλες ομάδες της Super League interwetten και Super League 2.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και ο ανάδοχος που θα αναλάβει την συντήρηση των γηπέδων, προκειμένου οι εγκαταστάσεις να είναι πανέτοιμες να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές αλλά και επισκέπτες.

Στόχος της δημοτικής αρχής Καρπενησίου είναι, με αυτές τις ενέργειες να τονωθεί  η τοπική οικονομία και να διαφημιστεί ο τόπος. Άνοιγμα έχει γίνει και σε άλλα αθλήματα, όπως ανέφερε ο κ. Σβερώνης και συγκεκριμένα στο χάντμπολ.

Όσον αφορά το Κλειστό Κολυμβητήριο, αυτό λειτουργεί μόνο για τους αθλητές στο προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα αλλά και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα. η δημοτική αρχή Καρπενησίου θα εισηγηθεί στην οικονομική επιτροπή την αφαίρεση των τελών για τα αθλητικά σωματεία για το υπόλοιπο της αθλητικής χρονιάς, αντιλαμβανόμενη τις μεγάλες δυσκολίες που έχει περάσει ο αθλητισμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


 

Πηγή : www.lamiastar.gr