Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο


Με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αναχώρησε την Κυριακή 9/5 (Διαμονή στο Montana) για το Καρπενήσι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιοΜε σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αναχώρησε την Κυριακή 9/5 (Διαμονή στο Montana) για το Καρπενήσι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, η οποία (τηρώντας πάντα τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών) συνεχίζει τις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη για τη στιγμή που θα ανάψει το «πράσινο φως», για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Division B ). Η Εθνική επέλεξε την πόλη μας για μια ακόμη φορά. 

Οι 12 εκλεκτοί, που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι οι: Γιώργος Τσαουσίδης, Γιάννης Χαλδαίος, Μανώλης Χατζηκαντής, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Απόστολος Μουμτζόγλου, Παναγιώτης Φιλίππου, Αναγνώστης Τσίλης, Ατνάν Χαμάντι, Γιώργος Μακρής, Χρήστος Μαρτσάκης, Μάξιμος Χατζηδάκης.
Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους: Καμουράν Οζντεμίρ (ομοσπονδιακός προπονητής), Γιάννης Μαρουλλάκης (βοηθός ομοσπονδιακού προπονητή), Χρήστος Φιλίππου (φροντιστής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Χρυσούλα Ζαχαράκη (τεχνική σύμβουλος), Χριστίνα Νούλα (φυσικοθεραπεύτρια), Ευτυχία Νάπα (βοηθός φυσικοθεραπέυτρια).

Η Χριστίνα Νούλα είναι φυσικοθεραπεύτρια από το Καρπενήσι, που αναλαμβάνει την φυσιοθεραπευτική παρέμβαση της αποστολής και η ΟΣΕΚΑ την ευχαριστεί  για την αφιλοκερδή συμμετοχή της. 

Πηγή: Δελτίο τύπου ΟΣΕΚΑ