Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στην Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο


Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο στο Montana επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός. Ως γνωστόν η Περιφέρεια είναι ο μεγάλος αρωγός της ομοσπονδιακής ομάδας και στέκεται σταθερά δίπλα στο πλευρό της, καλύπτοντας τη φιλοξενία της για μια ακόμη φορά.

Ο κ. Τασιός αναφέρει: «Φιλοξενούμε την Εθνική ομάδα της ΟΣΕΚΑ, για προετοιμασία ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με την ΟΣΕΚΑ έχουμε οικοδομήσει σταθερή συνεργασία και προωθούμε την περιοχής μας ως αθλητικό προορισμό. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας

 Από την πλευρά της, η ΟΣΕΚΑ αναφέρει:"

Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει σε όλους τους τόνους. Η Εθνική Ελλάδας έχει βρει στο Καρπενήσι το… σπίτι της. Γιατί έτσι το νιώθουμε όλοι, όσοι έχουμε βρεθεί στη φιλόξενη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής ενότητας Καρπενησίου, Αριστείδη Τασιού, και η συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστο Καλούδη, τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χάρη Περδίκη, τον Τεχνικό Διευθυντή, Θανάση Κακαβά, απλά μας έκανε να νιώσουμε ακόμα πιο όμορφα.
Είναι δεδομένη η διάθεση της Περιφερειακής ενότητας να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθεια, ώστε η αντιπροσωπευτική μας ομάδα να συνεχίσει για καιρό να βρίσκει στέγη στο Καρπενήσι, να ξεκινά από εκεί ό,τι καλό πρόκειται να συμβεί, να έχουν οι διεθνείς ένα σημείο αναφοράς. Ο κ. Τασιός, εκφράζοντας και τη θέληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, τόνισε πως αυτή η σχέση θα είναι… μακράς διάρκειας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται δίχως το παραμικρό πρόβλημα, καθώς για όλα έχει φροντίσει η Σούλα Ζαχαράκη, Τεχνική Σύμβουλος της Εθνικής και ταυτόχρονα συνεργάζεται με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, για την υποστήριξη της Ελληνικής Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας."