Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Αποφάσισε για προετοιμασία στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Λαμία


Εδώ και χρόνια ο ΠΑΣ Λαμία επιλέγει το γειτονικό Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει το βασικό του στάδιο της προετοιμασίας. Το ίδιο θα κάνει και φέτος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamia Ole, οι άνθρωποι της ομάδας μας -σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ- έχουν αποφασίσει και φέτος πως η ευρυτανική πρωτεύουσα θα είναι η βάση τους για το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας σεζόν.

Πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη λύση, μιας και το Καρπενήσι διαθέτει όλα τα απαραίτητα από άποψη εγκαταστάσεων για να γίνει σωστή προετοιμασία. Πέραν τούτου, στη γειτονική πόλη η Λαμία «μετακομίζει» κάθε καλοκαίρι εδώ και μια δεκαετία και η συγκεκριμένη επιλογή έχει αποδειχθεί επιτυχημένη, ενώ δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως μιλάμε για μικρή χιλιομετρικά απόσταση. Κατ’ επέκταση λοιπόν και για λιγότερα έξοδα.

Από το ρεπορτάζ μας προκύπτει πως οι «κυανόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και απομένουν οι λεπτομέρειες για να φιξάρουν τις τελικές ημερομήνιες.

Στο διάστημα αυτό προφανώς θα καθοριστούν και κάποια φιλικά προετοιμασίας που θα δοθούν. Τόσο στην Ευρυτανία, όσο και στην πόλη μας, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο η ομάδα μας.

 

Πηγή: lamiaole.gr