Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(4/5)

 

Αγαπητοί αναγνώστες Xρόνια Πολλά με υγεία! Φτάσαμε στην τελευταία στροφή πριν το Final Four της Ευρωλίγκα και 3 από τα 4 ζευγάρια έχουν φτάσει στο 5ο παιχνίδι της σειράς. Η στοιχηματική μας προτίμηση θα δοθεί στον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μιλάνο πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα της, έχασε όμως τα επόμενα δύο στην Γερμανία κι έτσι η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει και πάλι στην έδρα της Ιταλικής ομάδας. Ο κόουτς Μεσίνα φιλοδοξεί να επιστρέψει σε τελική φάση μετά από αρκετά χρόνια,δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό που θέλει στον αγώνα από την αρχή.Οι παίχτες της Μιλάνο διαθέτουν σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα από τους αντιπάλους τους κι αυτό το στοιχείο θα φροντίσουν να εκμεταλλευτούν.

Η Μπάγερν Μονάχου ήδη έχει κάνει την υπέρβαση της στην διοργάνωση. Όλη τη φετινή χρονιά απέδωσε μπάσκετ υψηλού επιπέδου διαθέτοντας σχετικά χαμηλό μπάτζετ για τα δεδομένα της Ευρωλίγκα. Ο Γουίλερ Μπαμπ θα λείψει από το σύνολο του κόουτς Τρινκιέρι, όμως οι συμπαίχτες του καλύπτουν αρκετά καλά το κενό του. Οι Γερμανοί χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα παλέψουν για μια ακόμα υπέρβαση έχοντας και το μειονέκτημα έδρας.

Εκτιμούμε πως το παιχνίδι θα το κερδίσει η ομάδα που το θέλει περισσότερο, που στο ρόστερ της έχει μεγαλύτερο βάθος κι έτσι θα δώσουμε ένα προβάδισμα στην Αρμάνι Μιλάνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ  ΑΓΩΝΑ  ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - 4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88.....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΙΤΣΟΦ ΟΒΕΡ 0.5 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35.....

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας