Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Με 4 ομάδες η τελική φάση της Futsal League

 

Η ΠΕΠΣΣ γνωστοποίησε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σάλας (Futsal League).

Συμμετοχή δήλωσαν οι εξής τέσσερις ομάδες: Καρπενήσι Futsal, Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Πήγασος Αγίας Παρασκευής και Α.Ε. Ψυχικού. Μετά τον Εθνικό Παλλήνης, την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου και τον Αδέσποτο Αθηνών δεν δήλωσαν συμμετοχή και οι: Λάρισα Futsal, Τράχωνες Αλίμου, Σάμος Futsal και Διογένης Ολυμπιακού Χωριού.  

Οι ομάδες καλούνται μέχρι την Παρασκευή 28/5 να γνωστοποιήσουν τη 14αδα αθλητών και των 4 αξιωματούχων, που θα λάβουν μέρος στην 1η φάση του θεσμού που θα γίνει στο Sport Camp Λουτρακίου (5 και 6 Ιουνίου). Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 30΄ και θα είναι σε στυλ πρωταθλήματος. Μια ημέρα πριν την αναχώρηση τους θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test, που θα γίνει σε πιστοποιημένο εργαστήριο.

Η 2η φάση τροποποιείται και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου. θα παίξουν το Σάββατο 12/6 σε νοκ-άουτ παιχνίδι ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο σύμφωνα με τη βαθμολογία της 1ης φάσης, ενώ την Κυριακή 13/6 θα γίνει ο μικρός και ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι αγώνες της 2ης φάσης θα έχουν διάρκεια 40΄. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξουν παράταση (2 3λεπτα: Σύνολο 6΄) και πέναλτι.