Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(27/5)

 

Αγαπητοί αναγνώστες  οι Μπασκετικές Προβλέψεις επανέρχονται ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκα με τον αγώνα της Εφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τελείωσαν τα ψέματα στην φετινή διοργάνωση καθώς φτάνουμε στο τέλος με τα νοκ άουτ παιχνίδια της τελικής τετράδας. Η Εφές ονειρεύεται τον τίτλο που δεν κατέκτησε πέρυσι, λόγω της διακοπής της σεζόν, με τον κόουτς Αταμάν να έχει όλα τα όπλα στη διαθεσή του.Έχοντας ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μπεσίκτας για το Τουρκικό πρωτάθλημα όλοι δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση της Ευρωλίγκα αρχίζοντας με την αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Η ΤΣΣΚΑ απέκλεισε την Ζενίτ και πέρασε στον τελικό της VTB LEAGUE, όπου θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ του κόουτς Πρίφτη.

Ο κόουτς Ιτούδης εξακολουθεί να μην έχει διαθέσιμο τον Μιλουτίνοφ,όπως και τον Μάικλ Τζέιμς που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.Απέναντι στην φορμαρισμένη Τουρκική ομάδα οι Ρώσοι θα αντιπαρατάξουν την μακροχρόνια εμπειρία τους στην διοργάνωση.

Η εκτίμηση είναι ότι θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Εφές που δείχνει  να το θέλει περισσότερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΕΦΕΣ -4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88........ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΟΒΕΡ 163.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80.......

 

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας