Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΠΕΠΣΣ για Κύπελλο: “Δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι ομάδες της Futsal League”

 


Η ΠΕΠΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει πως από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί η έγκριση έναρξης προπονήσεων από την Υγειονομική & Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ στις ομάδες της Futsal League, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην διοργάνωση του Κυπέλλου, το οποίο θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Πάντως, από την Ένωση αναφέρουν πως έκανε, κάνει και θα κάνει οτιδήποτε δυνατό, αλλά η τελική απόφαση για την επανέναρξη ανήκει στην αρμόδια Επιτροπή της ΓΓΑ. Εν ολίγοις, αναφέρει πως έχει δεμένα τα χέρια της και δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που η τελική απόφαση δεν ανήκει στην ίδια.

Αναλυτικά:

“Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχαν οι εκπρόσωποί των ομάδων της Futsal League με το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ στις 25 Μαρτίου, όπου είχε γίνει γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία για την οριστικοποίηση ή μη της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Ανδρών ήταν η 10η Απριλίου, αν και δόθηκε παράταση μέχρι την 21η Απριλίου, ενημερώνουμε ότι από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί η έγκριση έναρξης προπονήσεων από την Υγειονομική & Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ έκανε, κάνει και θα κάνει οτιδήποτε δυνατό, αλλά η τελική απόφαση για την επανέναρξη ανήκει στην αρμόδια Επιτροπή της ΓΓΑ”.

Πηγή:  www.futsalhellas.com