Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Συνάντηση του Βασίλη Κωστόπουλου με τον θρύλο του μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη


Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Βασίλης Κωστόπουλος. Ο Ευρυτάνας Αντιπρόεδρος του Καρπενήσι Futsal και μάρκεντιγκ μάνατζερ της Zakcret Sport συναντήθηκε με τον "θρύλο" του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κ. Κωστόπουλος μας ανάφερε σχετικά με αυτό στη σελίδα μας: " H συνάντηση με τον Γιαννάκη έγινε στα πλαίσια της ανάδειξης του στο Basket Hall Of Fame.  Eχουμε συναντηθεί στο πλαίσιο της δουλειάς αρκετές φορές μιας και έχουμε σπονσοράρει το Giannakis Academy πέρυσι και η συνεργασία μαζί του είναι άρτια. Η  συζήτηση είχε μπάσκετ και όπως πάντα Ευρυτανία. Για το Καρπενήσι μου είπε πως ήταν ο αγαπημένος του προορισμός για προετοιμασία και εν συνεχεία τον ακολούθησαν αρκετοί.
Είπαμε για το FIBA 3x3 Mountainball στο Καρπενήσι και όταν όλα τελειώσουν με την πανδημία θα κάνουμε ένα πανηγυρικό come back. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τον αγώνα με την Ρωσία το 87΄ και θεωρεί τον Σαμπόνις έναν Αντίπαλο που πραγματικά σέβεται.
Ξεχωρίζει μπασκετικά όλα τα παιδιά που έχουν παίξει στην Εθνική Ελλάδος, μιας και θεωρεί το  ενόσημο για έναν αθλητή το ύψιστο μπασκετικά επίπεδο. Ο Γιαννάκης τώρα τρέχει 2 μεγάλα προτζεκτς: Το ένα είναι Μια μπασκετική ακαδημία
Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  στην γειτονιά του, τη Νίκαια και άλλο ένα Basket Hall στον Χολαργό. Στο μέλλον ίσως συζητήσουμε και κάτι για Ευρυτανία, αλλά το κρατάμε στην παρούσα φάση σε αυτό το πρώιμο στάδιο.
Για το coach Γιαννάκη σκοπός είναι τα παιδιά να μπουν στο μπάσκετ με άρτιες συνθήκες και όχι με αυτές που ξεκίνησε ο ίδιος, γιατι η Ελλάδα μπασκετικά είναι εδώ, και θα επιστρέψει στον Νο 1 άμεσα. Να είμαστε ολοι καλά με υγεία να ζήσουμε πάλι ωραίες στιγμές."