Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Παρελθόν ο Αντώνης Δρακόπουλος από τον Παναρκαδικο


Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση της λύσης συνεργασίας του έμπειρου τεχνικού του Παναρκαδικού ΑΟ με τη διοίκηση της ομάδας. Μια εξέλιξη που έρχεται λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει πρωτίστως την παραμονή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και την επίσημη εξήγηση της διοίκησης, η λύση της συνεργασίας που αποτέλεσε γεγονός πριν λίγο, έχει ως αιτία τη διαφορά φιλοσοφίας του προπονητή και της διοίκησης. Αν και πρώτες στιγμές μιας αναπάντεχης εξέλιξης, οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν το θέμα του αντικαταστάτη του κ. Δρακόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού.

Η ιδιαιτερότητα της πεντάμηνης θητείας του κ. Δρακόπουλου στον Παναρκαδικό, είναι ότι δεν πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα της Τρίπολης σε κανένα επίσημο ματς της ομάδας. Ήρθε στην Τρίπολη τον περασμένο Οκτώβριο όταν την 4η αγωνιστική οι «πράσινοι» είχαν προγραμματισμένο ρεπό για να ακολουθήσει η αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας και φεύγει από το σύλλογο περίπου ένα δεκαήμερο πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

 
Πηγή:  www.contraepithesi.gr