Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(7/4)

 

Τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και τα σενάρια πρόκρισης των ομάδων πολλά. Εμείς θα προτιμήσουμε να απέχουμε από αυτή τη διαδικασία και θα ασχοληθούμε με το ζευγάρι της Άλμπα Βερολίνου με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Άλμπα θέλει να τελειώσει με νίκη τις φετινές υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, όπου η πορεία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Η ομάδα του κόουτς Ρενέσες πλήρωσε την έλλειψη βάθους στο ρόστερ κι έτσι η 16η θέση στην κατάταξη έχει έρθει ως φυσιολογικό επακόλουθο.4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια συμπλήρωσαν οι Γερμανοί που δεν διανύουν περίοδο φόρμας.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς καθώς η δημιουργία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι έδινε ελπίδες για μια πολύ καλύτερη πορεία. Πολλά τα φετινά προβλήματα για τους Σέρβους με αλλαγές παιχτών και προπονητή στα μέσα της χρονιάς,ενω επλήγησαν και δύο φορές από κορονοιό. Σε κανένα σημείο της διοργάνωσης δεν κατάφεραν να βρούνε σταθερότητα στην απόδοση τους και δίκαια βρίσκονται στην 17η θέση της κατάταξης ,ξεπερνώντας μόνο την αποκαρδιωτική Κίμκι.

Η εκτίμηση είναι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ελεύθερο κι ευχάριστο παιχνίδι όπου αναμένεται οι επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λογο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ ΟΒΕΡ 157.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82..................ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΟΒΕΡ 81.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας