Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(28/4)

 

Μάχες σε όλα τα μέτωπα έχουμε κι αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με τη διεξαγωγή των τρίτων αγώνων της σειράς των προημιτελικών. Στα δύο πρώτα παιχνίδια των ζευγαριών παρακολουθήσαμε πολύ ποιοτικό μπάσκετ, αντάξιο των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή την φάση. Το δικό μας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κερδίσει τα δύο ματς στην έδρα της και ταξιδεύει στην Τουρκία να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Η ομάδα του κόουτς Ιτούδη πλέον πορεύεται χωρίς τον Μάικ Τζέιμς,όμως εμφανίζει μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι της με καλύτερη άμυνα και μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση. Στην VTB λίγκα τερμάτισε στην τέταρτη θέση χάνοντας φέτος αρκετούς αγώνες κανονικής περιόδου, αλλα η εικόνα της στην Ευρωλίγκα είναι εντελώς διαφορετική και δίκαια βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο στην τελική τετράδα.

Η Φενέρμπαχτσε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και τον κορονοιό ομως πάλεψε όσο μπορούσε τα παιχνίδια στην Ρωσία.Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο κόουτς Κοκόσκοφ τον Βέσελι που είναι εκτός δράσης αρκετό καιρό,ενω ο Πιέρ θα αγωνιστεί κανονικά.Το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση θα παίξουν οι Τούρκοι που δηλώνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Η εκτίμηση είναι ότι θα διεξαχθεί μεγάλο ντέρμπι που πιθανώς να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα στηριχτούμε στο μεγαλύτερο κίνητρο των Τούρκων που δεν θέλουν να χάσουν τη σειρά με κάτω τα χέρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ -1.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91.......ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗΣ  ΑΓΩΝΑ  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΙ ΟΒΕΡ 159.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40....

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας