Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(1/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα με διπλή αγωνιστική. Μάχη τεσσάρων ομάδων γίνεται για την οχτάδα κι εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μπασκόνια με την Εφές.

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή βρίσκονται εντός πλέι οφ κι εκεί θα προσπαθήσουν να παραμείνουν. Σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά οι Βάσκοι, δεν μπορούν να υπολογίζουν μόνο στον τραυματία Τζεκίρι. Η ομάδα του κόουτς Ιβάνοβιτς χρειάζεται οπωσδήποτε το κερδοφόρο αποτέλεσμα απέναντι στους Τούρκους καθώς την 34η και τελευταία  αγωνιστική θα παίξει στην έδρα της Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι που πιθανώς θα κρίνει τα πάντα.

Η Εφές έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό δεύτερο γύρο στην διοργάνωση με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Πλέον ο κόουτς Αταμάν στρέφει το ενδιαφέρον του στο ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ, κάνοντας την απαραίτητη διαχείριση στα αστέρια της ομάδας, με σκοπό να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εκτίμηση είναι πως η Μπασκόνια θα παλέψει στον αγώνα μέχρι τέλους έχοντας σαφώς πιο ισχυρό κίνητρο από τους Τούρκους.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ +5.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ1.85................ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ2.70...

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας