Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Δημητρίου: «Δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα τοπικά»


Ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μέλος της Ε.Ε. μίλησε για τα τοπικά πρωταθλήματα και τη Γ΄Εθνική.

Για τα τοπικά πρωταθλήματα είπε: «Δυστυχώς τα τοπικά πρωταθλήματα δεν μπορούν να παιχτούν. Δεν είναι θέμα τί θέλουμε και τί δεν θέλουμε σαν ΕΠΟ. Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση πάνω σε καμία βάση, από τη στιγμή την οποία απαγορεύεται να διεξαχθούν προπονήσεις στις τοπικές ομάδες. Και δεν υπάρχει και στον ορίζοντα κάτι τέτοιο άμεσα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στις κατηγορίες τις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, αυτό γίνεται τηρώντας πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο. Ως εκ τούτου εκτιμώ ότι είναι αδύνατη η συνέχιση και ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων».

Για την αναβολή της επικύρωσης της προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής, ανέφερε: «Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή, δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη θέμα Γ΄ Εθνικής. Για τη Γ΄ Εθνική, έχουμε πάρει απόφαση για να ξεκινήσει. Μεταφέραμε μάλιστα την έναρξη μια βδομάδα πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου. Αυτό έχει ήδη γίνει. Εκείνο το οποίο απομένει να συζητηθεί, είναι η επικύρωση της τροποποίησης της προκήρυξης. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα γίνει στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή».

 Πηγή: ilianews.gr