Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ο Μ.Γαβριηλίδης για ΕΠΟ, Γ’ Εθνική και τοπικά


Ο Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε για θέματα που αφορούν στο ερασιτεχνικό και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης τοποθετήθηκε για πολλά θέματα που αφορούν τόσο στο ερασιτεχνικό, όσο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης (Ροδόπης) και πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της Ελληνικής Ποδοφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνέντευξή του στην Πέλλα τηλεόραση, είπε:

Για το όριο ηλικίας στις Ομοσπονδίες:

«Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο. Μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο:

«Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός». Για τη διοίκηση της ΕΠΟ τόνισε: «Περίμενα περισσότερα. Ισως δεν επέτρεψαν την διοίκηση της ΕΠΟ, οι συνθήκες γιατί δεν είναι μόνο τι θέλεις, αλλά αν σ’ αφήνουν να το κάνεις»

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης του 2022:

«Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση»

Για την κλήρωση του κυπέλλου που βγήκε το ζευγάρι Αρης-Ολυμπιακός:

«Επρεπε να βγει οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι παρά αυτό. Οποιοδήποτε άλλο θα ήταν σωστό. Τι να κάνουμε, έτυχε. Πραγματικά στενοχωρήθηκα, καθώς κάποιοι δεν με φέρθηκαν σωστά. Είναι κάποια πράγματα που δεν αξίζει τον κόπο ούτε να τα σχολιάζεις».

Για το μητρώο:

«Το μητρώο προϋπήρχε. Αν ήθελαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να το κάνουν με μια πιο απλή διαδικασία και όχι τόσο χρονοβόρα. Εμείς σε σύνολο 30 σωματείων έχουμε τρία αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να μπουν στο μητρώο».

Για τα τοπικά:

«Στον χώρο μας έχουμε πολλούς φοιτητές που έχουν φύγει και από την άλλη ομάδες που προετοιμάστηκαν για να ανεβούν. Τι θα γίνει θα πάει η χρονιά στράφι; Δεν ξέρω. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα ρωτηθούν οι Ενώσεις τι άποψη έχουν αν θα ξεκινήσουμε ή όχι. Εγώ θα καλέσω τα σωματεία και θα παρθεί η απόφαση. Οι ομάδες που είναι προς την κορυφή θέλουν να ξεκινήσουμε και αυτές που είναι πιο χαμηλά δεν θέλουν».

Τι θα γίνει αν δεν αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα;

«Δεν είναι σωστό να ζητήσουμε από τις ομάδες να ξαναπληρώσουν από τη στιγμή που δεν παίξαμε.

Σε ερώτηση για τις Ενώσεις είπε ότι δεν έχουν έσοδα καθώς έχουν νεκρώσει τα πάντα, ούτε από χορηγούς ούτε από πουθενά».

Για τη Γ’ Εθνική:

«Εχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξαναξεκινάει η Γ’ Εθνική, αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων».

Για τα τεστ επισήμανε:

«Όταν παρθεί η απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των τεστ, ότι θα τα καλύψουν οι περιφέρειες ή οι δήμοι».

 Πηγή: metrosport