Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο Σάκης Τσιώλης τεχνικός σύμβουλος της Α.Ε. Μυκόνου

 

Ο Ευρυτάνας Σάκης Τσιώλης, με τεράστιο βιογραφικό στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της ΑΕ Μυκόνου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο ίδιος θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Συγκεκριμένα θα έχει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου, με προπονητή τον Θεόδωρο Παχατουρίδη. Η Α.Ε.Μ. είχε προπονηθεί τον Αύγουστο στο Καρπενήσι, τελώντας υπό της Προεδρία του εξαίρετου παράγοντα και Αντιδημάρχου Μυκόνου Αλέκου Κουκά. 

Η ανακοίνωση της ΑΕ Μυκόνου αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη!

Ο κοουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρύ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Είναι τιμή για τη διοίκηση, το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Πηγή: cyclades24sports.gr