Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(4/3)

 

Διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα με τις ομάδες να παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για την πρόκριση στα πλέι οφ. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και του Παναθηναϊκού.

Η Μπάγερν συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, προέρχεται από μεγάλες νίκες απέναντι στη Μακάμπι και τον Ερυθρό Αστέρα και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ο κόουτς Τρινκιέρι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει υγιείς όλους τους παίχτες του καθώς και τη νέα προσθήκη στο ρόστερ,τον γκάρντ Κράμερ. Η Μπάγερν φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της που θα την εδραιώσει και μαθηματικά στην πρώτη οχτάδα.

Ο Παναθηναικός από την πλευρά του δείχνει μια πιο μαχητική διάθεση στα τελευταία παιχνίδια,ενώ η άφιξη του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα έχει προσδώσει έναν αέρα αισιοδοξίας. Ο κόουτς Κάτας προσπαθεί να περάσει την επιθετική  φιλοσοφία του στους παίχτες ,διαδικασία όμως που δυσκολεύει μετά από την περιπέτεια που είχε όλη η ομάδα με τον κορονοιό αλλά και τους σημαντικούς τραυματισμούς κομβικών αθλητών όπως είναι ο Παπαπέτρου κι ο Νέντοβιτς. Επίσης δε θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας ο Τι Τζέι Μπρέι καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Η εκτίμηση είναι ότι θα δούμε ανοιχτό, ελεύθερο παιχνίδι με το δυνατό κίνητρο βέβαια να βρίσκεται στην πλευρά της Μπάγερν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ....ΟΒΕΡ 81.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80..................ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ ΟΒΕΡ 157.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97..............

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας