Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(25/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες διανύουμε εβδομάδα καθοριστικών αναμετρήσεων στην Ευρωλίγκα, με τις ομάδες να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την είσοδο στα πλέι οφ. Το ζευγάρι της Βαλένθια με την Μπάγερν Μονάχου είναι αυτό που θα μας απασχολήσει.

Η Βαλένθια βρίσκεται μία νίκη πίσω απο την οχτάδα και στα τελευταία 4 παιχνίδια θα προσπαθήσει για το απόλυτο των νικών. Αγωνιστικά είναι σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από δύο συνεχόμενες νίκες με Φενέρ και Κίμκι. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ενω και η παράδοση είναι εξαιρετική για τους Βαλενθιάνους, που στην έδρα τους κερδίζουν τους Γερμανούς με μεγάλες διαφορές.

Η Μπάγερν από την πλευρά της έκανε την υπέρβαση την τελευταία αγωνιστική νικώντας την πολύ φορμαρισμένη ομάδα της Εφές. Το σύνολο του κόουτς Τρινκιέρι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει μια καλοδουλεμένη κι αξιοζήλευτη, για τα δεδομένα της Ευρωλίγκα,ομάδα. Πλέον απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση για τη συμμετοχή των Γερμανών στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Θα ακολουθήσουμε το κίνητρο που είναι σαφώς πιο ισχυρό για την Βαλένθια ενώ και η παράδοση συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ -2.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80.......

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας