Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(18/3)

Πέντε στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα και σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τις περισσότερες ομάδες. Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι αυτό μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Εφές Πίλσεν.

Η Εφές βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κάνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Τα μεγάλα όπλα της Τουρκικής ομάδας, όπως ο Λάρκιν,ο Μίσιτς, ο Μπομπουά, έχουν επανέλθει σε καλή κατάσταση οδηγώντας την στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον κόουτς Αταμάν που φιλοδοξεί πλέον να φτάσει στην πρώτη κατάκτηση τίτλου της Ευρωλίγκα στην καριέρα του.

Η Μπάγερν φιγουράρει στην 5η θέση της κατάταξης συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή της πορεία. Προέρχεται απο ήττα στην έδρα της Μπασκόνια και θα προσπαθήσει να σταθεί επάξια απέναντι στην καλύτερη ομάδα,αυτή τη στιγμή, στη διοργάνωση.Ο Τζέντοβιτς παραμένει αμφίβολος για τους Γερμανούς, όμως ο κόουτς Τρινκιέρι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών.

Η εκτίμηση είναι πως θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι όπου οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον πολύ επιθετικό ρυθμό των Τούρκων, των οποίων οι τελευταίοι αγώνες οδηγούνται στις πολλές κατοχές.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ ΟΒΕΡ 158.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

 

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας