Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Aντίστροφη μέτρηση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΟ


Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για να κατατεθούν από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΠΟ.Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19/2, αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα γίνουν, αφού λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, απαιτείται ειδική άδεια.

Μέχρι τη Δευτέρα 8/2 οι Ενώσεις θα πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΟ τις υποδείξεις τους για τον υποψήφιο πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Σε επίπεδο πρόεδρου η πρόθεση υποψηφιότητας Ζαγοράκη ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ ο Στ. Ψαρρόπουλος στη τελευταία συνέντευξή του δήλωσε ότι αμφιβάλει για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Η εν δυνάμει υποψηφιότητα Ζαγοράκη, ειδικότερα αν είναι η μοναδική, ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές και στη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σε σχέση με τα πρόσωπα που είχαν θέσει υποψηφιότητα με το “ψηφοδέλτιο Ψαρρόπουλου”. Αν λάβουμε ως δεδομένο, αυτό που κατά κόρον γράφεται, περί επιθυμίας του Ζαγοράκη να επιλέξει κάποια από τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής, αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα – κλειδιά με εκτελεστικές αρμοδιότητες, τότε βρισκόμαστε και βάσει των χρονικών περιορισμών σε περίοδο ζυμώσεων, που θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

 Πηγή: soccerplus.gr