Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(18/2)

 

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της Βιλερμπάν και της Μπάγερν Μονάχου. Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι, συμπλήρωσαν 4 συνεχόμενες νίκες στην διοργάνωση, παίζοντας καλό μπάσκετ με ιδιαίτερα καλές αμυντικές επιδόσεις. Ο κόουτς Παρκερ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με απουσίες παικτών.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος επέστρεψε στα γνωστά εντυπωσιακά φετινά της στάνταρ όσον αφορά την εικόνα της. Προέρχεται απο 3 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων η μία στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φτάνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου η Μπάγερν χρειάζεται νίκες για να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη οχτάδα και θα κυνηγήσει το διπλό σε μια έδρα που αυτό δεν είναι απαγορευτικό.Ο κόουτς Τρινκιέρι ,εκτός απροόπτου, θα έχει όλους τους παίχτες στη διαθεσή του.

Η εκτίμηση μας είναι πως εύκολα ή δύσκολα η Μπάγερν θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, καθώς πέραν του βαθμολογικού κινήτρου, η συνολική της φετινή παρουσία χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη σταθερότητα.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ...........................ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝΜΟΝΑΧΟΥ -1.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85.......

   Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας