Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(11/2)

 

Χωρίς Ευρωλιγκα αυτή την εβδομάδα, όμως έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τους αναγνώστες μας από το κύπελλο Ισπανίας. Η διεξαγωγή του γίνεται με τη μορφή τουFINAL EIGHT.

Οι αγώνες ξεκινάνε την Πέμπτη κι εμείς θα ασχοληθούμε με το ζευγάρι της Τενερίφης με την Μπούργος. Η Τενερίφη πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην τρίτη θέση με ρεκόρ 17-5.Το παιχνίδι της βασίζεται κυρίως στις 'παλιοσειρές' Χουέρτας και Σερμαντίνι,που διανύουν περίοδο φορμαρίσματος,πλαισιωμένοι από νέους ταλαντούχους παίχτες.

Η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη απο τον κόουτς Βιντορέτα και το κύπελλο είναι μια μεγάλη ευκαιρία να καταξιωθεί.Η Μπουργος πριν λίγες μέρες νίκησε την Κίμσα από την Αργεντινή στον τελικό του διηπειρωτικού κυπέλλου και πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό της μετά την κατάκτηση του FIBA CHAMPIONS LEAGUE τον περασμένο Σεπτέμβρη.Πρόκειται για μία άκρως επιθετκή ομάδα που διαθέτει υψηλής ποιότητας Αμερικανούς παίχτες όπως ο Μακφάντεν και ο Ομάρ Κουκ.

Στα αρνητικά της συγκαταλέγονται η κακή άμυνα καθώς και τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει ,τα οποία σε συνδυασμό με την περιπέτεια κορονοιού που πέρασε,την έχουν εξασθενήσει.Θα στηρίξουμε την Τενερίφη που σε αυτή την χρονική περίοδο δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντιπαλό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ................ΤΕΝΕΡΙΦΗ-3.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΣΚΑΔΟΡΟΥΣ......................ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 12.00

 

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας