Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Κομβική συνάντηση Βορίδη με ΕΠΟ για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων


Η Παρασκευή (29/01), είναι μία κομβική ημέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για επιστροφή στα γήπεδα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του prismasport.gr και η σημερινή μέρα είναι εξίσου σημαντική.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σήμερα, επρόκειτο να γίνει συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί η διαδικασία η οποία θα προηγηθεί ώστε να γίνει ομαλά η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, τόσο στην Football League και την Γ’ Εθνική όσο και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο αν η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη, να καλύψει αν όχι εξ ολοκλήρου, ένα μεγάλο ποσοστό, των rapid tests που θα κληθούν, να κάνουν τα σωματεία, σε περίπτωση που δοθεί “πράσινο φως” αλλά και ο τρόπος που θα γίνει αυτό.

Αν δηλαδή δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό σε μορφή κονδυλίου σε κάθε Περιφέρεια ανά την επικράτεια, ή αν η Πολιτεία επιχορηγήσει τις Ενώσεις για την αγορά των rapid tests.

Πηγή:  patragoal.gr