Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(6/1)

 

Αγαπητοι αναγνώστες η στηλη σας εύχεται καλη χρονιά και η ζωη μας να συνεχιστεί με πιο ευχάριστα δεδομένα. Στα δικα μας, θα ασχοληθουμε με τον αγώνα της Μπαρτσελονα με την Βαλενθια.

Οι δυο ομαδες αναμετρωνται αρκετες φορές το χρονο καθώς υπαρχουν και οι εγχωριες τους συναντησεις. Την τελευταια τριετια τα μεταξυ τους παιχνιδια ειναι κλειστα ,ανεξαρτήτου εδρας και συνηθως κρινονται στις λεπτομέρειες.

Στην τελευταια τους συνάντηση στην εδρα της Μπαρτσα η Βαλενθια ηταν η νικήτρια με σκορ 90-100.Στο στρατοπεδο της Μπαρτσελονα μετα την αναστάτωση με το θεμα Ερτελ, πεπλο μυστηριου καλύπτει την μη συμμετοχή στους δυο τελευταίους αγωνες του Μιροτιτς (Για προσωπικους λογους), καθως δεν εχει διαρευσει το παραμικρο.

Απο την αλλη η Βαλενθια συνεχίζει σταθερά την πορεια οχταδας ,δεν εχει απουσιες, ενω η αγωνιστικη της φορμα παραμένει εξαιρετική.

 Θα βασιστουμε σε αυτο το γεγονός και στην παράδοση που θελει τα μεταξυ τους παιχνιδια να ειναι ντερμπι κι ετσι Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕΕΙΝΑΙ................................ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ +7.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87.............

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας