Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(28/1)

 

Αγαπητοι αναγνώστες εν μέσω διπλής αγωνιστικης στην ευρωλιγκα είμαστε μαζι σας με μια ακομη προταση. Θα ασχοληθούμε με το παιχνιδι της Τσσκα Μοσχας με την Μπαγερν Μοναχου.

Νεο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μαικλ Τζειμς στην Τσσκα με αποτέλεσμα αυτη τη φορα ο παιχτης να θεωρείται βεβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν απο την ομάδα. Μεχρι να λυθει το συμβόλαιο του ο παίχτης εχει ηδη τεθει εκτος ομαδας.

Ο κοουτς Ιτουδης θα προσπαθήσει να αλλάξει το στιλ παιχνιδιου της ομαδας μετα τον παραγκωνισμο του ηγέτη της, κατι το οποιο ομως δεν ειναι ευκολο να γινει αμεσα. Η Μπαγερν απο την πλευρα της εχει κανει ντεφορμαρισμα τον τελευταίο καιρο κατι που ειναι αναμενόμενο απο τη στιγμη που δεν διαθετει βαθος στον παγκο της.

Παρολα αυτα παραμένει ενα συνολο που παλευει ολα τα παιχνιδια και θα τα δωσει ολα για να καταφερει να μπει στην τελική οχταδα της διοργανωσης. Θα στηριχτουμε στην μαχητικότητα της Μπαγερν και στα πολλά προβληματα που αντιμετωπίζει η Τσσκα κι ετσι

Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ................ΧΑΝΤΙΚΑΠ  ΑΓΩΝΑ  ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ +9,5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας