Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(14/1)

 

Αγαπητοι αναγνώστες κι αυτη την εβδομαδα συνεχιζουμε την περιήγηση στα γηπεδα της ευρωλιγκα.Θα ασχοληθουμε με το μεγαλο ντερμπι μεταξυ της Τσσκα Μοσχας και της Μπαρτσελονα. 

Η Τσσκα ηττηθηκε,μετα απο μεγαλο σερι νικων,απο την Μπασκονια στην Ισπανια. Αντιμετωπιζει δυο πολυ σημαντικες απουσιες ο κοουτς Ιτουδης, αυτες των Χακετ και Κλαιμπερν .Εχει επιστρεψει ο Στρελνιεκς ενω ο Μαικ Τζειμς συνεχιζει τις εξαιρετικες εμφανισεις.

Η Μπαρτσελονα ειχε πραγματοποιήσει πολυ κακη εμφανιση στο εκτος εδρας παιχνιδι με την Μπαγερν ,χθες ομως περασε πολυ ευκολα απο την εδρα της Κιμκι.Ο κοουτς Γιασικεβιτσιους ειναι στην ευχαριστη θεση να εχει ξανα στην διαθεση του τον Μιροτιτς μετά απο αποχη δυο εβδομαδων.

Περιμενουμε να γινει ενα παιχνιδι ανταξιο της ποιοτητας και της θεσης των δυο ομαδων στην καταταξη της διοργανωσης.Η Μπαρτσελονα θα προσπαθήσει πολυ για τη νικη προκειμενου να πλησιασει την Τσσκα στην κορυφη.

 ΕΤΣΙ  ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ  ΕΙΝΑΙ ................ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ +4,5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93..................

 

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας