Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

«Χωρίς play off – play out η SL2 και FL, δύσκολα η Γ’ Εθνική»


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου μιλώντας στην τηλεόραση «STAR Βορείου Ελλάδας» αναφέρθηκε στα τοπικά Πρωταθλήματα (ΕΠΣ), τη Γ΄Εθνική και τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Μεταξύ άλλων είπε:

«Με τα σημερινά δεδομένα η 10 Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου».

 

Για την Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Για την Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».

Για την Γ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα Πρωταθλήματα και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Έχουμε σκεφτεί και για Πρωτάθλημα ενός γύρου».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε: «Η εκτελεστική επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο.

Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων, αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη, ενώ το σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.

Απόδοση: Metrosport