Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Δεύτερος Πανελληνιονίκης ο Πάνος Ράπτης της ΑΛΑ Καρπενησίου


Πρόωρη λήξη έλαβε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Driftτου 2020 λόγω της πανδημίας.

Ο Πάνος Ράπτης της ΑΛΑ Καρπενησίου με Nissan 200SX στην κατηγορία Street Legal έφτασε σε μια σημαντική επιτυχία, καθώς ήταν 2ος στη βαθμολογική κατάταξη. Εξαιρετικά «πλασαρίσματα» και για τους άλλους οδηγού της ΑΛΑΚ, με τον Κώστα Τσιάκα να είναι 4ος, αγγίζοντας το βάθρο, τον Θανάση Παχή 6ο και τον Γιάννη Παπαβασιλείου 7ο. Ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης ήταν 16ος και ο Παναγιώτης Κίτσιος 30ος μεταξύ 45 οδηγών.

 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά στην οποία βιώσαμε πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες καταστάσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και αντιμετωπίσαμε, στο επίπεδο του εφικτού, σχεδόν όλα τα προβλήματα που εμπόδισαν την διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς το δεύτερο κύμα του Covid-19 δεν άφησε τα παραπάνω να ολοκληρωθούν όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί. Βέβαια αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, συνέβη και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) να τροποποιεί και να προσαρμόζει τις διοργανώσεις της στα νέα δεδομένα.

Σε εθνικό επίπεδο, αισθανόμενοι ευθύνη απέναντι σε όλους όσους τόλμησαν, κόπιασαν, επένδυσαν και ξόδεψαν για να συμμετέχουν στους αγώνες, αποφασίζουμε την απονομή των τίτλων με βάση τη βαθμολογία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί την χρονική στιγμή της διακοπής τους λόγω του επιβεβλημένου lockdown από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, αμέσως μόλις οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέψουν, και ιδανικά μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2021, η  δεσμεύεται να προχωρήσει στις αντίστοιχες καθιερωμένες απονομές των Πρωταθλημάτων 2020 αλλά και 2019.»